Studio Hemelsblauw - contact support

We helpen je graag!

 

 

 

 

 

 

Dit zijn wij

Wij zijn Annemarij en Hanneke. Ons leven lang al nichtjes, maar ook vriendinnen! We zijn al een aantal jaren actief met het ontwikkelen en ontwerpen van van alles (denk aan bloggen, handletterboeken uitgeven, illustreren, drukwerk voor bedrijven en particulieren vormgeven etc.). Op deze website vind je onze geboortekaartjescollectie.

Annemarij is 29 jaar oud, geeft kunstlessen aan vmbo-leerlingen en houdt van dingen maken, de zon zien schijnen, nieuwe dingen leren, mensen observeren én natuurlijk van haar man Pieter en zoontje Stan.

Hanneke is 28 jaar oud, is grafisch vormgever en eigenaar van webMAASter. Hanneke houdt van lekker op dinsdag naar de markt gaan (burgerlijk!), ontwerpen, aquarellen, blauw, de lucht van de herfst en natuurlijk ook van haar man Antal.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Laat het ons weten. We helpen je graag bij het oplossen. Gebruik voor je vraag het reactieformulier op deze pagina en geef zo duidelijk mogelijk aan wat je vraag is. Je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

TIP › antwoorden op veel vragen vind je ook op onze website:

Prijzen | Enveloppen | Hoe werkt het? | Veelgestelde vragen | Garantie

Wil je sneller geholpen worden, dan kun je ook even appen (+31 6 27 19 47 83) van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-13.00 uur en 14.00-18.00 uur.

Wil je geen gebruik maken van het formulier, maar ons wel een email sturen: service@studiohemelsblauw.nl

Formulier

Over welk onderwerp gaat de vraag?

Selecteer een onderwerp.*

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: