Dit zeggen klanten over Studio Hemelsblauw
Studio Hemelsblauw > Dit zeggen klanten over Studio Hemelsblauw

Dit zeggen klanten over Studio Hemelsblauw | Reviews

Avatar

Moeder - maart 2020

Ik geef Studio Hemelsblauw een 8. Anderen vonden ons geboortekaartje erg mooi. Studio Hemelsblauw had wat we zochten.

Avatar

Frank - februari 2020

Ik geef Studio Hemelsblauw een 8. Ik had de zending iets eerder verwacht (foliedruk) en een aantal enveloppen plakten niet goed, maar het was een schitterend kaartje.

Avatar

Eva - februari 2020

Ik geef Studio Hemelsblauw een 10. Ik volgde Studio Hemelsblauw op Instagram en zag mooie kaartje voorbij komen. Dus ben ik zelf gaan kijken en was meteen enthousiast. Daarnaast hebben jullie goede prijzen. De kaartjes zien er super uit. Wij zijn er super blij mee!!

Avatar

Greet - januari 2020

Ik geef Studio Hemelsblauw een 8. Onze sociale omgeving vond dat de kaartjes er snel waren en dat het kaartje er heel mooi uitzag. De editor is een handige tool om de kaartjes aan te passen en er zijn mooie illustraties beschikbaar. Heel erg bedankt voor de snelle en correcte levering. Jammer dat er op de site nog geen persoonlijke sluitstickers gemaakt kunnen worden, dat hebben we nu ergens anders gedaan.

Avatar

Yvonne - januari 2020

Ik geef Studio Hemelsblauw een 9. We hebben erg positieve reacties gekregen op ons geboortekaartje. We vinden het zelf ook een mooi kaartje. We hebben ons geboortekaartje besteld bij Studio Hemelsblauw, omdat ze mooie ontwerpen hebben. Ze verlenen prima service!

Avatar

Lianne - oktober 2019

Ik geef Studio Hemelsblauw een 9. Studio Hemelsblauw verleent goede service en hebben een mooie website. Mensen vonden ons geboortekaartje heel mooi. Wij hadden al ervaring met de ontwerpkunsten van Hanneke, daarom hebben we ons geboortekaartje bij Studio Hemelsblauw besteld. Wij zijn super blij met ons geboortekaartje!

Ben je benieuwd geworden?

Kijk dan eens rond tussen onze geboortekaartjes of maak er eentje helemaal zelf!