Betaalmogelijkheden | Studio Hemelsblauw
Betaalmethodes

Betalen

 

Het online, veilig betalen van je bestelling bij Studio Hemelsblauw kan op de verschillende manieren. Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt dus alleen voor je bestelling.

Visa

iDEAL

Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heb je naast je bankpas bij sommige banken ook je cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen. De betaling via iDeal is direct verwerkt. We nemen je bestelling daarna gelijk in behandeling. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

Credit card

Met een Credit Card kun je je bestelling ook betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van je Credit Card heb je vaak een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.

Bancontact (Mister Cash)

Woon je in België, dan kun je ook betalen met Bancontact (Mister Cash). Je betaling is dan direct verwerkt en we zullen je bestelling dan ook gelijk verwerken.