Dit zijn de 5 redenen waarom je een proefdruk moet bestellen
Dit zijn de 5 redenen waarom je een proefdruk moet bestellen

Dit zijn de 5 redenen waarom je een proefdruk moet bestellen

 

Misschien vraag je je af waarom je een proefdruk moet bestellen. Jouw kaart ziet er online goed uit en je betaalt er ook een klein bedrag voor, dus wat levert het je op? Er zijn 5 redenen waarom wij je adviseren om een proefdruk te bestellen en die lees je in dit artikel.

5 redenen waarom je een proefdruk moet bestellen

☆ 1. Je kunt zien of de kleuren op het kaartje net zo mooi zijn in het echt als in de editor

Ieder beeldscherm is anders. En ook wanneer je een kaartje laat drukken, kunnen de kleuren anders overkomen dan op jouw of ons beeldscherm. Wil je zeker weten dat de kleur die jij gekozen hebt een perfecte match is? Dan is een proefdruk onmisbaar. Let op: één kleur kan op verschillende papiersoorten anders uitvallen. Daarom raden we je aan om als je twijfelt over papiersoorten van meerdere soorten papier een proefdruk te bestellen.

☆ 2. Je kunt de leesbaarheid van de tekst controleren

Op je beeldscherm zijn de teksten misschien goed te lezen, maar of het in het echt ook lekker wegleest, zie je pas bij een proefdruk. Je kunt hierbij goed zien of het lettertype wat je gekozen hebt goed te lezen is, of de kleur niet te licht of te donker is en of de lettergrootte groot genoeg is.

☆ 3. Je krijgt een samplesetje met papiersoorten

We hebben verschillende papiersoorten waar de kaart op gedrukt kan worden. Wanneer je voor het eerst een proefdruk doet, krijg je een setje met verschillende papiersoorten zodat je ze in het echt kunt zien en voelen.

 

☆ 4. Je kunt de kwaliteit van het kaartje beoordelen

Wanneer je een proefdruk doet, kun je zelf zien en voelen of je tevreden bent met de kwaliteit van het kaartje.

Wat vind je van de papiersoort? Is het kaartje mooi bedrukt? Hoe ziet de foliekleur eruit?

☆ 5. Je kunt zien of elementen recht staan en mooi uitgelijnd zijn

Pas wanneer je een kaartje in handen hebt, kun je goed zien of je alle elementen op de goede plek hebt gezet. Je kunt in de editor met de hulplijnen aan wel zien of je de tekst in het midden zet, maar de plek van alle elementen en teksten kun je het best in het echt beoordelen.

Hoe duur is een proefdruk?

De eerste proefdruk bestel je bij ons al vanaf €1,-! Een proefdruk van een kaartje zonder folie kost de eerste keer €1,-. Een proefdruk van een met luxe afwerking kost €2,50 of €4,00. Ben je er na een proefdruk nog niet helemaal uit? Ook dan zullen we je niet op kosten jagen! Vanaf je eerste proefdruk betaal je voor alle proefdrukken die je daarna doet de stuksprijs. Deze prijzen variëren van €1,50 tot €8,50. Mocht je denken ons te slim af te zijn en meerdere proefdrukken voor €1,- te bestellen met verschillende e-mailadressen of accounts? Dan hebben we slecht nieuws voor je ;). Ons systeem doet daarop een automatische check.

Hoe bestel ik een proefdruk?

We vertellen je er alles over in dit artikel.

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Ben je overtuigd van het doen van een proefdruk? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet waarom het goed is om een proefdruk te bestellen

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Een proefdruk bestellen? Zo doe je dat!'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.