Een geboortekaartje met een bijzondere vorm? Lees er hier alles over
Een geboortekaartje met een bijzondere vorm? Lees er hier alles over

Een geboortekaartje met een bijzondere vorm? Lees er hier alles over

 

Wij bieden ook geboortekaartjes aan met een bijzondere vorm. Dit zijn echt bijzondere geboortekaartjes, omdat ze geen standaard vierkante of rechthoekige vorm hebben. Zo kun je kiezen voor een rond geboortekaartje, maar bijvoorbeeld ook voor een kaartje in de vorm van een dier of bloem.

Geboortekaartje met bijzondere vorm

Wil je graag zelf een geboortekaartje met een bijzondere vorm ontwerpen?

Dat kan op twee manieren:

★ Kies uit onze ‘zelf maken’ collectie een leeg ontwerpje met een bijzondere vorm. Dit kaartje kun je vervolgens helemaal zelf ontwerpen.

★ Maak zelf het ontwerp op een enkel vierkant of rechthoekig kaartje of pas een ontwerp van ons aan naar wens en stuur ons vervolgens een berichtje. Laat daarin weten wat je uitgesneden wilt hebben, dan zorgen wij ervoor dat de juiste vorm overblijft.
 

Let op: Wij kunnen op dit moment alleen enkele, ongevouwen, vierkante of rechthoekige kaartjes omzetten naar een bijzondere vorm. Langwerpige kaartjes (panoramaformaat 10x21 cm) zijn hiervoor niet geschikt.

Uitsnede

Je kunt naast een bijzondere vorm ook kiezen voor een uitsnede. Hierbij wordt er een vorm uit het kaartje gesneden. Je kunt hierbij door de vorm heen kijken. Dit wordt ook wel geboortekaartje met stans genoemd. Denk bijvoorbeeld aan een hartje, takje of sterretje waar je ‘doorheen’ kunt kijken. Of laat twee gaatjes uitsnijden en steek daar een takje of droogbloem doorheen. Ook deze vorm van uitsnede kan op dit moment alleen toegepast worden op vierkante en rechthoekige enkele kaarten.

Wil je graag zelf een geboortekaartje met een uitsnede ontwerpen? Dat kun je als volgt doen:

☆ Maak zelf het ontwerp op een enkel vierkant of rechthoekig kaartje of pas een ontwerp van ons aan naar wens en stuur ons vervolgens een berichtje voordat je gaat bestellen waarin je laat weten welk onderdeel je uitgesneden zou willen hebben, dan zorgen wij ervoor dat de juiste vorm wordt uitgesneden. Op dit moment kunnen we alleen een uitsnede doen bij enkele vierkante of rechthoekige kaartjes.

Dit wil je weten over kaartjes met bijzondere vormen en/of uitsneden:

☆ Geboortekaartjes met een bijzondere vorm en/of uitsneden zijn altijd enkele, ongevouwen kaartjes
☆Je kunt bij een geboortekaartje met een bijzondere vorm en/of uitsneden alleen kiezen voor de papiersoorten Linnen, Coated Karton en Soft Touch
☆ De levertijd van geboortekaartjes met een bijzondere vorm en/of uitsneden is een dag langer dan die van standaard geboortekaartjes

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over onze geboortekaartjes met een bijzondere vorm? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet alles over geboortekaartjes met een bijzondere vorm

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Dit zijn de 5 redenen waarom je een proefdruk moet bestellen'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.