Niet alle ontvangers van het geboortekaartje op je kraamfeest? Klik hier!
Niet alle ontvangers van het geboortekaartje op je kraamfeest?

Niet alle ontvangers van het geboortekaartje op je kraamfeest?

 

Wellicht moet je er niet aan denken om al je collega’s aan je kraambed of op je kraamfeest te ontvangen. Daar kunnen we ons iets bij voorstellen en daar hebben wij dé oplossing voor! Maak bij ons een losse kraamfeest-uitnodiging en voeg die alleen bij het geboortekaartje voor iemand die je ook daadwerkelijk wilt ontmoeten aan het kraambed of op het kraamfeest.

Waarom een losse uitnodiging?

Waarom een losse uitnodiging?

Wij adviseren je om altijd duidelijk te communiceren naar de ontvangers van het geboortekaartje over hoe je wilt dat zij contact met jullie opnemen om jullie te feliciteren of op bezoek te komen. Dit kun je uiteraard op het geboortekaartje zelf zetten, maar veel ouders willen niet iedereen uitnodigingen voor het kraambezoek of het kraamfeest. Daarnaast staat het geboortekaartje vaak al snel vol met allerlei tekst. Daarom kun je bij ons een losse kraambezoek en/of kraamfeest uitnodiging maken. Deze voeg je alleen bij de geboortekaartjes voor de ontvanger die je wilt ontmoeten tijdens het bezoek of het feest.

Een uitnodiging maken

Je kunt een uitnodiging kiezen uit onze collectie en die aanpassen naar eigen smaak. Je kunt ook een eigen uitnodiging maken. Je maakt de uitnodiging in de editor waarin je ook het geboortekaartje hebt gemaakt.

De uitnodiging toevoegen aan het geboortekaartje

Zorg dat de uitnodiging kleiner is dan het geboortekaartje. Hierdoor ziet de ontvanger direct dat de uitnodiging een bijproduct is en krijgt het geboortekaartje de volle aandacht. Daarnaast kun je daardoor de uitnodiging gemakkelijker toevoegen aan het geboortekaartje. Dit kun je op verschillende manieren doen:

  • ★ Heb je voor het geboortekaartje gekozen voor een dubbele kaart? Dan kun je de uitnodiging ertussen vouwen.
     
  • ★ Je kunt er een compleet pakket van maken door de uitnodiging toe te voegen aan de pocketfold
     
  • ★ Je kunt een gaatje maken in de uitnodiging en het kaartje met een touwtje of lintje toevoegen aan een enkel geboortekaartje.
     
  • ★ Wil je geen gaatje in de uitnodiging maken? Voeg de uitnodiging dan aan een enkele of dubbele kaart toe met een paperclip.

 

Nu weet je precies hoe je ervoor kunt zorgen dat alleen de mensen die jij wilt ontmoeten op bezoek of op het kraamfeest komen.

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over kraamfeest uitnodigingen? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet alles over kraamfeest uitnodigingen

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Het geboortekaartje, een uitnodiging en een foto in één verzenden? Lees meer over pocketfolds'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.