Van het geboortekaartje een poster maken? Zo doe je dat!
Van het geboortekaartje een poster maken? Zo doe je dat!

Van het geboortekaartje een poster maken? Zo doe je dat!

 

Heb je het geboortekaartje al besteld? Misschien staat het kaartje al te shinen in de woonkamer van je vrienden en familie. Maar zelf mis je nog een mooie manier om het geboortekaartje een bijzonder plekje te geven in huis. Onze poster is daar dé manier voor. In dit artikel vertellen we je alles over het maken van een geboorteposter.

Het geboortekaartje omvormen tot poster

Het geboortekaartje omvormen tot poster

Als jij een account hebt op onze website én je hebt het geboortekaartje bij ons besteld? Dan kunnen wij kosteloos het geboortekaartje omzetten naar een poster. Je kunt vervolgens zelf de poster naar wens aanpassen in de editor. Dit werkt hetzelfde als het wijzigen van een geboortekaartje. In dit artikel kun je opnieuw lezen hoe dat werkt.

Zelf een poster maken

Wil je een poster die wel past bij het geboortekaartje, maar niet identiek is? Of wil je een totaal andere poster? Voel je vrij om zelf een poster te maken. Klik hier om aan de slag te gaan. Wil je meer informatie over hoe je zelf iets kunt maken in onze editor? Lees dan dit artikel.

Details

We hebben verschillende formaten posters. De posters worden op één papiersoort gedrukt en daarin heb je dus geen keuze. Posters worden alleen op de voorzijde bedrukt. Je kunt bij een poster niet kiezen voor foliedruk.

Onze planner

Je kunt nu het allerlaatste vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over het maken van een poster? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet hoe je een poster van het geboortekaartje kunt bestellen

Je hebt al onze stappen afgerond. Gefeliciteerd! We zien je graag nog eens terug.

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.