Geen saaie witte envelop? Zo wordt jouw geboortekaartje met een glimlach ontvangen
Studio Hemelsblauw > Geen saaie witte envelop? Zo wordt jouw geboortekaartje met een glimlach ontvangen
Geen saaie witte envelop? Zo wordt jouw geboortekaartje met een glimlach ontvangen!

Geen saaie witte envelop? Zo wordt jouw geboortekaartje met een glimlach ontvangen!

 

Hoe zonde zou het zijn om het prachtige geboortekaartje in een saaie witte envelop te steken. Wij hebben naast een enorme kleurencollectie aan enveloppen, ook sluit- en adresstickers om van het versturen en ontvangen een feestje te maken. De ontvanger zal met een glimlach het kaartje uit de brievenbus halen. Dan is het geboortekaartje pas echt compleet!

Sluitstickers

☆ Sluitstickers

Een sluitsticker is een sticker waarmee je de envelop dicht plakt. Naast dat het er heel leuk uitziet, is het ook nog eens heel handig. Op deze manier hoef je namelijk de envelop niet dicht te ‘likken’. Wij hebben keuze uit veel verschillende sluitstickers.

Je bestelt sluitstickers per vel. Een vel bevat 25 stickers. Als je kiest voor sluitstickers zonder foliedruk betaal je €5,50 per 25 stuks. Deze sluitstickers hebben een diameter van 35 mm.

De luxe sluitstickers met foliedruk kosten €5,95 per 25 stuks. Naast ronde sluitstickers verkopen we ook hartjes met folie. De afmetingen van het hartje zijn: het midden van het hartje tot het puntje is 25 mm (de 2 'bollingen' zijn nog 5 mm) en het breedste gedeelte is 30 mm. De ronde stickers hebben een diameter van 30 mm.

☆ Adresstickers

Je kunt natuurlijk voor saaie witte adresstickers kiezen voor op de envelop, maar wij bieden hele leuke aan met gouden foliedruk details. Je vindt ze hier. We bieden adresstickers aan met gouden hartjes, stipjes en stipjes & hartjes. Je koopt deze stickers per vel. Een vel bevat 12 stickers. Je betaalt voor een vel €4,95 per 12 stuks. De afmeting van de stickers zijn 43 mm breed x 109 mm lang. Je kunt op deze stickers het adres van de ontvanger schrijven.

Vooraf bestellen

Wil je geen stress in de kraamweek? Bestel de enveloppen (let op de goede maat die past bij het formaat van je kaartje!), sluitstickers en adresstickers dan van te voren. Je kunt deze producten gewoon aan je winkelmandje toevoegen en bestellen. Je kunt dan thuis de adresstickers al schrijven en op de enveloppen plakken. Met het plakken van de sluitstickers moet je wel nog even wachten tot het definitieve geboortekaartje besteld is.

Je bent nu helemaal klaar voor het verzenden van een prachtig compleet pakketje!

Vooraf extra's bestellen'

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over sluitstickers en adresetiketten? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet alles over sluitstickers

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Jouw geboortekaartje zonder ons logo? Dit moet je weten!'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.