Jouw kaart zonder ons logo? Dit moet je weten!
Jouw geboortekaartje zonder ons logo? Dit moet je weten!

Jouw kaart zonder ons logo? Dit moet je weten!

 

Wil je een kaart bestellen zonder ons logo erop? Of wil je het logo iets subtieler op de kaart hebben staan? In dit artikel vertellen we je alles over ons logo.

Waarom ons logo op jouw geboortekaartje?

Waarom ons logo op jouw kaart?

In onze algemene voorwaarden (artikel 16.3) kun je lezen dat op elke kaart ons logo gedrukt wordt. We hebben hiervoor gekozen omdat jouw kaart onze vorm van promotie is. Jij maakt gebruik van onze services en diensten en in ruil daarvoor staat ons logo op de kaart.

Bij elke bestelling controleren we of het logo op het kaartje staat en zichtbaar is. Mocht dat niet het geval zijn dan passen we dat aan. We zetten het logo dan ook zichtbaar in het ontwerp in je eigen collectie voor een eventuele volgende bestelling. We zullen het logo altijd op een mooie en subtiele manier opnieuw op het kaartje plaatsen. Dit zorgt wel vaak voor wat vertraging in het bestelproces. Wij adviseren je daarom om het logo zichtbaar te laten. Mocht je het logo willen aanpassen? Lees dan snel verder!

Logo aanpassen

☆ Plaatsing aanpassen
Als je een kaart uit onze collectie hebt gebruikt of als je zelf een kaart gemaakt hebt op onze website, dan zul je merken dat je het logo niet kunt verschuiven. Wij zetten achter de schermen het logo vast. Wil het logo op een andere plek op de kaart hebben? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je erbij!

☆ Kleuren aanpassen
Soms heeft het logo een heel opvallende kleur, omdat je de achtergrondkleur van de kaart gewijzigd hebt. Wil je de kleur van het logo aanpassen? Daar heb je ons voor nodig. Neem dan contact met ons op, dan helpen we je erbij!

☆ Afkopen
Mocht je het echt heel vervelend vinden dat ons logo op je kaart staat, dan kun je het logo eenmalig afkopen. Neem dan even contact met ons op.

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over ons logo op het geboortekaartje? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet alles over het gebruik van ons logo

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Wil je een gedichtje of oneliner op het geboortekaartje? Hier vind je er 30+'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.