Iets van het geboortekaartje verwerken in de babykamer? Ontwerp een behangcirkel!
Iets van het geboortekaartje verwerken in de babykamer? Ontwerp een behangcirkel!

Iets van het geboortekaartje verwerken in de babykamer? Ontwerp een behangcirkel!

 

We hebben een nieuw product! Wij vinden het zelf ge-wel-dig. Je kunt vanaf nu je eigen behangcirkel ontwerpen! Hoe tof is dat? Je kunt de behangcirkel, net zoals bij onze geboortekaartjes, zelf ontwerpen of aanpassen. Je kunt een behangcirkel ontwerpen voor in de babykamer, met elementjes van het geboortekaartje. Maar je kunt ook kiezen voor een mooie foto van een mooie reis die je gemaakt hebt en ‘m in de woonkamer hangen.

een behangcirkel maken

☆ Behangcirkel

De behangcirkel die je bij ons besteld wordt gedrukt op Gekkotex. Dat is een herplakbaar stickermateriaal voor op een gladde ondergrond. De afwerking van de print is mat. We bieden op dit moment alleen het formaat 100 cm aan.

Van een geboortekaartje naar een behangcirkel

Als je bij ons het geboortekaartje voor jouw kindje hebt besteld (of nog gaat bestellen), kunnen wij heel eenvoudig het geboortekaartje omzetten naar een behangcirkel. Stuur ons dan even een berichtje, dan zetten we de behangcirkel voor je klaar in jouw eigen collectie.

Heb je eerder nog geen bestelling bij ons geplaatst, maar wil je wel graag dat wij je helpen bij het opmaken van de behangcirkel? Stuur ons dan ook een berichtje. We helpen je graag!

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over onze behangcirkels? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet alles over onze behangcirkels

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Het geboortekaartje een mooi plekje geven? Zo doe je dat'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.