Het geboortekaartje een mooi plekje geven? Zo doe je dat!
Het geboortekaartje een mooi plekje geven? Zo doe je dat!

Het geboortekaartje een mooi plekje geven? Zo doe je dat!

 

Je hebt het geboortekaartje van jouw kindje zorgvuldig vormgegeven en nu je kindje geboren is, wil je het kaartje vast een mooi plekje geven. Wij bieden mooie houten kaartenhouders aan, zodat je het geboortekaartje overal waar jij maar wilt, neer kunt zetten.

Kaarthouders

☆ Kaarthouders

De kaartenhouders zijn geschikt voor kaarten op elke papiersoort die je bij ons kunt bestellen. Ze zijn dus ook geschikt voor onze iets dikkere houten kaartjes en kartonnen kaartjes. Wanneer je geboortekaartjes besteld hebt met een bijzondere vorm, kan het natuurlijk wel zijn dat de kaart niet goed blijft staan. We adviseren om de kaartenhouders te gebruiken voor kaarten met een maximale afmeting van 21 x 21 cm.

Er zijn twee maten beschikbaar. De kleine kaarthouder heeft als afmeting: 7 x 3 x 2 cm. De grote heeft als afmeting: 10 x 3 x 2 cm. De blokjes van eikenhout hebben een luxe afwerking: de uitsparing heeft een hoek van 4 graden, zodat het kaartje iets schuin achterover in de houder staat. De lange zijdes van het hout zijn licht afgerond voor een luxe look.

Kaarthouder eikenhout klein

Kaarthouder eikenhout groot

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over houten kaarthouders? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet alles over onze houten kaartenhouders

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'De straat laten weten dat jouw kindje geboren is? Zo doe je dat!'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.