Bang om te laat te beginnen met het geboortekaartje? Volg de planning

Bang om te laat te beginnen? Volg onze planning om op tijd te starten + gratis download

Je voelt je gespannen, omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen met het uitzoeken van het geboortekaartje. Je hebt behoefte aan duidelijkheid. Je wilt weten wanneer je moet beginnen met het geboortekaartje, zodat je heerlijk van je verlof kunt gaan genieten en ondertussen ruim op tijd het geboortekaartje klaar hebt staan.

Daar gaan we je bij helpen!

Wij leggen je exact uit wanneer je welke stappen kunt ondernemen om tot het perfecte geboortekaartje te komen. Ook vertellen we je welke mogelijkheden er allemaal zijn. We nemen je aan de hand mee, zodat je zonder spanning en gedoe een prachtig geboortekaartje kunt maken voor jouw kindje.

Volg onze planning om op tijd te starten + gratis download

Herken je dit?

Misschien heb je aan het begin van de zwangerschap al eens gezocht op geboortekaartjes. Ik – Annemarij – weet dat nog als de dag van gisteren. Ik was nog maar 5 weken zwanger van mijn eerste kindje en was al volop geboortekaartjes en namen aan het zoeken (haha). Niet echt serieus, maar het was allemaal zo spannend en nieuw. Ik wilde me gelijk in die nieuwe wereld onderdompelen. Ik kan me voorstellen dat jij dit ook gedaan hebt. Uiteindelijk begon ik veel te laat met het zelf ontwerpen van het geboortekaartje en was het een ramp om ‘m te bestellen (Tada, daar werd Studio Hemelsblauw geboren!!), maar daarover lees je meer in dit artikel over ‘hoe iemand anders het geboortekaartje kan bestellen, als het jou even niet lukt’.

 

Inmiddels ben je vast wat langer in verwachting…

… en is de kans heel groot dat het kindje binnen 10 á 15 weken geboren wordt. Als dat het geval is ben je prima op tijd! Wij adviseren namelijk om rond week 30 van de zwangerschap te starten met het uitzoeken van het geboortekaartje. Dan ben je in de meeste gevallen ruim op tijd!

Om je meer duidelijkheid te geven over hoe dit project eruit gaat zien, wanneer je welke stap kunt nemen en wat de mogelijkheden zijn, hebben we een schema met een bijpassende gratis planner voor je gemaakt.

Hoe ziet dit project eruit?

Wij adviseren je om in 5 stappen te werken. Deze stappen zie je hieronder in het schema staan. Elke stap hoort bij een pagina op onze website die bestaat uit artikelen die je helpen om uiteindelijk bij de volgende grote stap terecht te komen. Je kunt het eigenlijk zien als een werkboek, waarbij je steeds een opdracht afvinkt. Aan de hand van deze artikelen, onze gratis planner en onze persoonlijke begeleiding (app of mail ons al je onze hulp nodig hebt!) loodsen we je door de stappen heen. Op deze manier weet je precies wat je te wachten staat.

 

 

De gratis planner

Door gebruik te maken van onze gratis planner houd je het overzicht in dit project. Je kunt de planner zien als een soort van checklist die je langsloopt. Op deze manier weet je exact bij welke stap je in dit proces bent. Daarnaast kun je op een ander moment in het proces gemakkelijk een artikel terugvinden. Download de gratis planner hier.

Gelijk aan de slag?

Wil je gelijk aan de slag met het geboortekaartje? Dat kan! Download onze gratis planner en klik op het eerste item van de checklist.

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.