Proefdruk | Studio Hemelsblauw
Studio Hemelsblauw > Proefdruk | Studio Hemelsblauw

Proefdruk van je geboortekaartje

We raden je aan om uiterlijk in week 34 van de zwangerschap een proefdruk te bestellen van het geboortekaartje. Dit omdat je dan waarschijnlijk nog tijd genoeg hebt om het één en ander aan te passen. Dit kan veel stress geven als je dit op het laatste moment nog moet doen.

Waarom is een proefdruk van essentieel belang?

Alleen als je een proefdruk laat maken kun je zien hoe het uiteindelijke geboortekaartje eruit gaat zien. Er zijn een aantal dingen in het proces die je niet kunt beoordelen, zonder het in je handen te hebben. Denk maar aan:

☆ Zijn de kleuren zoals ik me het voorgesteld had?

☆ Is de tekst leesbaar?

☆ Vind ik de papiersoort mooi en passen bij het ontwerp?

☆ Vind ik de kwaliteit van het geboortekaartje goed?

☆ Staan alle elementen op de kaart recht/op de goede plaats?

Dit zijn dingen die je eigenlijk echt pas goed kunt zien als je het kaartje in je handen hebt.
 Prijzen proefdruk

Een eerste proefdruk zonder foliedruk kost €1,-. Een eerste proefdruk mét foliedruk kost €2,50. Elke proefdruk die je na die eerste plaatst heeft de prijs van één kaart (dit verschilt per kaart in verband met wel of geen foliedruk en het verschillende formaat). Bij je eerste proefdruk ontvang je van ons ook een envelop, passend bij het kaartje (je maakt zelf een keuze uit ons assortiment) en stalen van onze papiersoorten en envelopkleuren. Op deze manier kun je een goede inschatting maken van wat er bij het geboortekaartje past.

 Papiersoorten

We hebben verschillende papiersoorten waar het geboortekaartje op gedrukt kan worden. Ook hierover schreven we een handig artikel. Lees ons artikel over onze papiersoorten om te zien wat wij jou adviseren. Hieronder zie je alvast ons aanbod.

Als je gekozen hebt voor een geboortekaartje zonder foliedruk kun je kiezen uit de volgende papiersoorten:

☆ Oud Hollands*

☆ Parelmoer*

☆ Natuurkarton

☆ Fotopapier

☆ Zijdeglans papier

☆ Duurzaam papier*

Als je gekozen hebt voor een geboortekaartje met foliedruk kun je kiezen uit de volgende papiersoorten:

☆ Linnen*

☆ Coated karton

* Dit zijn luxere papiersoorten: Voor de luxe papiersoorten rekenen we een kleine toeslag extra per kaart extra. Dit varieert van €0,10 per kleine enkele kaart tot €0,40 voor een grote, dubbele kaart. In de prijscalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje kun je de totaalprijs voor jouw kaartjes uitrekenen.

Weet je welke papiersoort je gaat kiezen? Twijfel je nog? Je kunt ook meerdere proefdrukken bestellen op verschillende papiersoorten, dan kun je ze vergelijken.
 Maak je geboortekaartje

☆ Maak eerst een persoonlijk account aan. Hier kun je lezen waarom we je dat aanraden.

☆ Kies een geboortekaartje uit de collectie of maak er zelf eentje. Hier kun je lezen hoe je dat kunt doen.

☆ Bewerk het geboortekaartje in de editor. Hier kun je lezen hoe je dat doet.

☆ Sla het geboortekaartje op in je eigen collectie.
 Proefdruk bestellen

Is het kaartje compleet? Dan is het tijd om een proefdruk te bestellen. Ga vervolgens het bestelproces in door op 'Ja, ik wil deze!' te klikken en kies voor ‘Proefdruk’. Vul je gegevens in en kies de papiersoort die je wenst. Kies de kleur van de gewenste envelop en reken je bestelling af. Na je eerste proefdrukbestelling krijg je van ons een mail met enkele feedbackvragen. Als je deze invult kunnen we je helpen, mocht er iets niet naar wens zijn.

TIP: Voor maandag t/m vrijdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden en overgedragen aan PostNL. Bestel je een proefdruk met goud-, zilver- of koperfolie? Houd dan rekening met een iets langere levertijd. We dragen jouw foliekaartje binnen twee werkdagen over aan de post. Proefdrukjes worden per brievenbuspost verzonden en zullen in ongeveer 1-3 werkdagen bij jou in de brievenbus liggen, naar België kan dit 3 tot 8 dagen duren. Lees hier meer over de bezorging van jouw proefdruk.

Voor slechts € 1,- of € 2,50 voor je eerste proefdruk weet je zeker dat je kaartje super mooi wordt!