Garantie | Studio Hemelsblauw

Garantie

Milieu en duurzaamheid

Wij hebben het milieu hoog in het vaandel. Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten. Lees hier alles over FSC.

Verder gebruiken we digitale drukpersen. Omdat we per bestelling precies het aantal produceren wat de klant via onze webshop bestelt, ontstaat nergens in het hele bestel- en leverproces onnodig afval. Het drukproces maakt gebruik van voor de mens volstrekt onschadelijke - dus 100% niet giftige - ‘droge inkt’ (toner), waarbij tijdens het drukproces bovendien niets verloren gaat. Het drukproces maakt geen gebruik van alcohol, oplosmiddelen, ontvlambare materialen of andere chemische stoffen die belastend voor het milieu en voor de mens kunnen zijn.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij Studio Hemelsblauw koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, bent je niet tevreden of wil je een product aan ons retourneren? Neemt u dan contact met ons op.

Mocht je niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:
☆ per WhatsApp 06 - 27 19 47 83 - op werkdagen tussen 10.00-13.00 uur en 14.00-18.00 uur
☆ schriftelijk: Studio Hemelsblauw Klantenservice, Emmastraat 20, 3361 XB Sliedrecht

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit en het copyright van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht, of bent vergeten aan te passen. Voor deze onderdelen is Studio Hemelsblauw niet verantwoordelijk. Lees meer op deze pagina.

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over bezorging.

Veilig betalen

Op onze pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen.

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor ons, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij het graag! We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Stuur een mailtje naar service@studiohemelsblauw.nl of neem via de contactpagina contact met ons op.