Een echt satijnen strikje op het geboortekaartje? Zo doe je dat (zonder lijm)!
Een echt satijnen strikje op het geboortekaartje? Zo doe je dat (zonder lijm)!

Een echt satijnen strikje op het geboortekaartje? Zo doe je dat (zonder lijm)!

 

Ben je op zoek naar een manier om je geboortekaartje wat extra’s te geven? Bij ons bestel je satijnen strikjes die je zelf op het geboortekaartje kunt plakken. Deze strikjes zorgen ervoor dat je kaartje wat speelser wordt en geeft een klassieke look. In dit artikel lees je er alles over!

Een echt satijnen strikje op het geboortekaartje

Kleuren, afmetingen en materiaal

Je kunt bij ons strikjes kopen in verschillende kleuren: blauw, olijfgroen, goud en roze en oudroze. Een strikje is ongeveer 2 cm breed en 2,5 cm hoog. De strikjes zijn gemaakt van een glanzende stof en hebben aan de onderkant een sticker die je eenvoudig kunt verwijderen. Als je de sticker verwijderd hebt, blijft er een lijmlaag over die zich goed hecht aan het papier van je geboortekaartje.

Hoe werkt het?

Wat belangrijk is om te weten, is dat je de strikjes zelf op de kaartjes gaat plakken als je kleintje er eenmaal is. We leveren de strikjes los bij je bestelling. Om deze reden kun je kaartjes waar je een strikje op wilt hebben ook niet direct laten verzenden met onze verzendservice.

Waar plak ik de strikjes op?

De strikjes zijn geschikt om op de buitenkant van de kaart te plakken. Je kunt het strikje ook aan de binnenkant van een gevouwen kaartje plakken, maar dan kan het zijn dat de kaart niet zo goed meer dicht gaat om in een envelop te passen. Op een enkel kaartje kun je het strikje op zowel de voorkant als de achterkant plakken. Tip: de ontvanger ziet de kant waar het strikje op geplakt zit vaak als de voorkant van het kaartje, let daar dus op bij het kiezen van een mooie plek.

Hoe zorg ik ervoor dat ik het strikje in het midden plak?

Je bent zelf natuurlijk helemaal vrij om te bedenken waar je het strikje gaat plakken, maar vaak is het zo dat het strikje ergens in het midden van het kaartje terecht komt. Heb je hulp nodig bij het bepalen wat dan het midden is zodat het strikje op alle kaartjes ongeveer op dezelfde plek komt? Wij hebben een tip voor je: zet een heel klein puntje in de editor op de plek waarvan jij denkt dat het strikje het mooiste is. Zorg ervoor dat dit puntje zo klein is, dat je als het strikje er eenmaal op geplakt is er niets meer van te zien is. Check altijd of het stipje klein genoeg is om bedekt te worden met het strikje door een proefdruk te bestellen.

Proefdruk en een proefsetje

Je kunt een proefsetje bestellen, daarin vind je van alle strikjes eentje.

Het setje kun je aanklikken in het bestelproces, maar je kunt het ook via deze link in je winkelmandje plaatsen.

Tevreden met het resultaat?

Dan kun je wanneer je de eindbestelling gaat doen de strikjes meebestellen. Ze zijn per 25 stuks verpakt, zorg ervoor dat je genoeg zakjes bestelt! De strikjes kun je aanklikken in het bestelproces, maar je kunt ze ook via deze pagina vinden.

Onze planner

Je kunt nu het zesde vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Heb je een duidelijk beeld van de extra’s die je bij je geboortekaartje kunt aanschaffen? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet welke extra’s je aan het geboortekaartje kunt toevoegen

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Benieuwd naar onze levertijden? Klik hier!'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.