5 redenen waarom een account handig is | Studio Hemelsblauw
Studio Hemelsblauw > 5 redenen waarom een account handig is | Studio Hemelsblauw

De 5 redenen waarom wij een account aanraden

Tegenwoordig moet je overal een account aanmaken. We kunnen het ons daarom voorstellen dat je niet zo graag een account bij ons aan wilt te maken. Toch raden we je aan dit wel te doen en in dit artikel leggen we je de voordelen hiervan uit!

1. Eigen collectie

Je kunt in het account de door jouw bewerkte kaartjes opslaan. Ten eerste kun je op deze manier op verschillende momenten aan dezelfde kaartjes werken. Maar niet geheel onbelangrijk; je kunt hierdoor ook het definitieve kaartje klaarzetten, zodat je na de geboorte van jouw kindje alleen de laatste gegevens hoeft te wijzigen en het kaartje snel kunt bestellen.

2. Favorieten

Je kunt naast het opslaan van eigen bewerkte kaartjes, ook favorieten opslaan in je eigen collectie. Dit doe je door naast de kaartjes op de hartjes te klikken. Op dat moment worden ze opgeslagen in je account en zo kun je gemakkelijk jouw favorieten verzamelen.

3. Bestellingen

Je kunt in jouw account jouw bestelling op de voet volgen. Je kunt zien hoe ver de kaartjes in het proces zijn en wanneer ze verzonden worden. Daarnaast kun je een kaartje gemakkelijk herbestellen, als je bijvoorbeeld door zwangerschapsvergeetachtigheid je proefdruk kwijt bent geraakt ;)

4. Adressen

Je kunt in jouw account een lijst maken met adressen van de ontvangers, zodat je de geboortekaartjes direct kunt verzenden naar de ontvangers. Zo kun je je in de kraamweek focussen op jouw kindje

5. Klantenservice

Dit is voor ons de belangrijkste reden om je aan te raden een account aan te maken. Wij kunnen je met een account namelijk heel gemakkelijk helpen. Dit omdat we in jouw account bepaalde wijzigingen kunnen doorvoeren, die je zelf niet kunt doen, maar die misschien wel wenselijk zijn. Denk aan; kaarttype of kaartformaat wijzigen of folie toevoegen aan een niet-foliekaartje.

Kortom, ga naar onze homepage en klik rechtsboven op inloggen in een account aan te maken!