Hoe je iemand anders jouw geboortekaartje kan laten bestellen, zonder dat je zelf nog keuzes hoeft te maken
Hoe je iemand anders jouw geboortekaartje kunt laten bestellen, zonder dat je zelf nog keuzes hoeft te maken

Hoe je iemand anders jouw geboortekaartje kunt laten bestellen, zonder dat je zelf nog keuzes hoeft te maken

 

Iemand anders kan voor jou de eindbestelling voor de geboortekaartjes plaatsen, terwijl jij geniet van je kersverse gezinnetje. Hoe goed klinkt dat? Super toch! En mocht je van plan zijn om zelf de kaartjes te bestellen? Je weet nooit hoe het loopt, dit artikel doorlezen kan dus geen kwaad!

Aan wie besteed je deze belangrijke taak uit

Aan wie besteed je deze belangrijke taak uit?

Vraag dit aan iemand die je vertrouwt en die oog heeft voor detail. Vraag voor de geboorte aan deze persoon al of hij jouw bestelhulp wil zijn. Laat jouw bestelhulp ook dit artikel lezen, want alleen zo weet jouw bestelhulp precies wat er van hem/haar verwacht wordt en hoe het in zijn werk gaat. Dan is hij/zij op en top voorbereid!

De laatste gegevens aanpassen

Als straks de baby geboren is, zijn de geboortegegevens pas bekend. Dit zijn vaak de laatste wijzigingen die nog doorgevoerd worden op het geboortekaartje. Je kunt deze gegevens zelf aanpassen voordat jouw bestelhulp aan de slag gaat, maar je kunt ook met jouw bestelhulp afspreken dat hij/zij deze gegevens ontvangt en vervolgens het geboortekaartje aanpast. Het is dan wel handig om van te voren jouw bestelhulp iets uit te leggen over hoe hij/zij iets kan wijzigen. Dit artikel is daar heel handig voor.

Tip voor de bestelhulp: Als jij het geboortekaartje voor de ouders aanpast, laat het geboortekaartje met de aangepaste geboortegegevens dan altijd checken door de ouders en/of de kraamhulp. Dan weet je zeker dat je niet per ongeluk een typefout gemaakt hebt. Dit kunnen wij niet voor je controleren.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het is heel belangrijk dat je je eigen collectie voor de bevalling opruimt. Bewaar alleen het geboortekaartje dat je daadwerkelijk wilt gaan bestellen. De overige kaartjes haal je weg door in de eigen collectie op het prullenbakje te klikken. Let op! Weg = weg. Spreek vervolgens een keer af met jouw bestelhulp en loop samen de volgende stappen door.

Hoe gaat dat in zijn werk?

☆ Laat op de website zien waar jouw bestelhulp kan inloggen (rechts bovenaan).

☆ Geef jouw bestelhulp jouw inloggegevens.

☆ Laat jouw bestelhulp zien waar hij/zij het geboortekaartje kan vinden (eigen collectie).

☆ Laat jouw bestelhulp zien hoe hij/zij naar het bestelproces kan gaan (klik de kaart aan en klik op ‘Ja, deze wil ik’).

☆ Laat jouw bestelhulp weten op welk formaat het kaartje gedrukt moet worden, welk papiersoort hij/zij moet aanklikken, of er enveloppen en/ef extra’s besteld moeten worden, welke dan en hoeveel van elk er besteld moeten worden en natuurlijk hoeveel geboortekaartjes er besteld moeten worden.

☆ Laat jouw bestelhulp weten waar de bestelling naar toe gestuurd moet worden.

☆ Spreek met jouw bestelhulp af hoe jullie het kaartje willen controleren voor er besteld wordt. Jouw bestelhulp kan een screenshot sturen of je kunt zelf in de eigen collectie kijken.

☆ Spreek met jouw bestelhulp af hoe er wordt afgerekend. Betaalt jullie bestelhulp eerst en betaal je dat later terug? Of maak je van te voren het bedrag al over? Heb je geen idee van de prijs, lees dan dit artikel. Als je dit nu afspreekt, hoef je dat later niet meer te doen.

Jouw bestelhulp is er nu klaar voor om de eindbestelling voor jullie te kunnen plaatsen! Mocht jouw bestelhulp er toch niet uitkomen tijdens het bestelproces? Laat jouw bestelhulp dan altijd contact met ons opnemen. We helpen graag!

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over de bestelhulp? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet hoe je iemand anders de geboortekaartjes kan laten bestellen

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Een foutloos geboortekaartje? Zo controleer je ‘m!'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.