Niet tevreden over de proefdruk? Volg deze 5 stappen
Niet tevreden over de proefdruk van jouw geboortekaartje? Volg deze 5 stappen

Niet tevreden over de proefdruk van jouw geboortekaartje? Volg deze 5 stappen

 

Heb je het artikel waarin we tips geven over het beoordelen van het geboortekaartje gelezen en heb je wat puntjes die je wilt aanpassen? Volg dan deze vijf stappen!

Kaart openen in de editor

☆ Kaart openen in de editor

Ga naar je eigen collectie, open daar het kaartje wat je wilt aanpassen. Klik op ‘terug naar bewerken’ en je zult zien dat de kaart zich in de editor opent.

☆ Kleur en tekst aanpassen

Ben je niet tevreden over de kleur van de achtergrond? Dit kun je heel eenvoudig aanpassen! Klik op de achtergrond van het kaartje. Aan de rechterkant van je scherm kun je nu een nieuwe kleur kiezen. Wil je weten hoe je dit doet? Lees dan meer over hoe je een kleur wijzigt in de editor. Vind je het lastig om de goede kleur te bepalen? Lees dan ons artikel over kleurenschema’s.

Ben je niet tevreden over de kleur van de illustratie? Dit kun je niet altijd aanpassen. Illustraties die uit meerdere kleuren bestaan, zullen na het aanpassen één kleur worden. Illustraties die uit één kleur bestaan, kun je wel van kleur veranderen. Wil je weten hoe je dit doet? Lees dan meer over hoe je een kleur wijzigt in de editor. Wil je de kleur van de illustratie veranderen in een foliekleur, maar zie je dit optie niet? Neem dan contact met ons op. Alleen wij kunnen die aanpassing voor je doen.

Heb je een kaartje met folie en wil je daarvan de kleur veranderen? Dat kun je doen door op de tekst of de illustratie te klikken. Aan de rechterkant van je scherm zie je dan een kleurenkiezer. Je kunt voor folie kiezen uit de kleuren goud, roségoud, zilver, koper en zwart. Wil je een extra tekst of illustratie in folie maar lukt het je zelf niet om dat aan te zetten? Neem dan contact op, dan regelen wij dat.

Wil je de kleur van de tekst aanpassen? Ook dat kun je heel makkelijk zelf aanpassen. Klik op de tekst en kies aan de rechterkant van je scherm een nieuwe kleur. Is de tekst niet goed leesbaar door de kleur van de tekst? Zorg ervoor dat er genoeg contrast is tussen de achtergrondkleur en de tekstkleur.

☆ Logische plek

Staat er een tekst of afbeelding te dicht op de rand of ben je niet zeker of iets wel in het midden staat? Dat kun je heel eenvoudig checken met de hulplijnen in de editor. Ben je niet bekend met hoe ons raster werkt? Lees dan dit artikel. Vind je het ingewikkeld om zelf te bepalen wat een logische plek is voor alle elementen op het kaartje? Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

Kaart openen in de editor

☆ Papier

Kaartjes zonder folie
Heb je een kaartje zonder folie en ben je niet tevreden over de papiersoort van de proefdruk? Kies dan uit het samplesetje een papiersoort die je wel mooi vindt. Wil je er zeker van zijn dat het kaartje met dat papier helemaal naar wens is? Doe dan nog een extra proefdruk.

Kaartjes met folie
Voor kaartjes met folie heb je geen papiersamples ontvangen. De soorten die je kunt kiezen zijn Coated karton, Soft Touch en Linnen. Lees meer over deze papiersoorten in dit artikel

☆ Nog een keer bestellen

Heb je het geboortekaartje aangepast? Dan adviseren we je om nogmaals een proefdruk te doen. Alleen op deze manier kun je checken of je nu wel tevreden bent over het eindresultaat. Ben je over iets ontevreden wat je met deze stappen niet kunt oplossen? Neem dan contact met ons op.

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Kun je de proefdruk aanpassen zodat je wel tevreden bent? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet hoe je het geboortekaartje kunt aanpassen

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Geen tijd verspillen in de kraamweek? Wij versturen jouw geboortekaartjes met onze directe verzendservice'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.