Checklist: Hoe tevreden ben je met de proefdruk van het geboortekaartje?
Checklist: Hoe tevreden ben je met de proefdruk van het geboortekaartje?

Checklist: Hoe tevreden ben je met de proefdruk van het geboortekaartje?

 

Je hebt het geboortekaartje in huis. Wat een bijzonder moment! De geboorteaankondiging van het kindje dat je draagt, heb je nu al in handen. Waar let je op bij het beoordelen van de proefdruk? Bekijk deze checklist om daarachter te komen.

☆ 1. Ben je tevreden met de kleuren van het geboortekaartje?

  • Hoe vind je de kleuren op het kaartje? Kleuren kunnen soms donkerder of juist lichter uitvallen dan je verwacht. Ben je niet tevreden over de kleuren? Lees dandit artikel.

☆ 2. Wat vind je van de teksten op het kaartje?

  • Is het lettertype groot genoeg en is de tekst door de kleur goed leesbaar? Wil je de tekstkleur of grootte aanpassen? We vertellen jehier hoe je dat kunt doen.

☆ 3. Ben je er al uit welk papier je het mooiste vindt?

  • Wat vind je van de papiersoort die je gekozen hebt? Past het bij de uitstraling van het ontwerp van het kaartje? Niet tevreden over de papiersoort? Lees indit artikel wat de mogelijkheden zijn.

☆ 4. Wat vind je van de kwaliteit van het kaartje?

  • Hoe vind je het kaartje eruit zien? Ben je tevreden met de kwaliteit? Is het kaartje mooi bedrukt? Hoe ziet de foliekleur eruit? Ben je niet tevreden? Wij helpen je graag verder. Neem gerustcontact met ons op.

☆ 5. Staat alles op de goede plek?

  • Bekijk het kaartje goed. Heeft alles een logische plek? Staat er niets te dicht op de rand van het geboortekaartje? Wil je tips bij het vormgeven van het geboortekaartje? Neem dan gerustcontact met ons op.

 

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Heb je proefdruk beoordeeld op bovenstaande punten? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet of je geboortekaartje naar wens is

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Niet tevreden over de proefdruk van jouw geboortekaartje? Volg deze 5 stappen?'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.