De ideale envelop bij jouw kaarten bestellen? Zo doe je dat!
De ideale envelop bij jouw geboortekaartjes bestellen? Zo doe je dat!

De ideale envelop bij jouw kaart bestellen? Zo doe je dat!

 

Je wilt een envelop die je kaart helemaal compleet maakt. Dat begrijpen wij als geen ander. In dit artikel vertellen we alles over onze enveloppen.

Proefdruk doen

Proefdruk

We adviseren je om een proefdruk van je kaart te bestellen. Je ontvangt namelijk bij de eerste proefdruk een envelopje met kleurstalen van al onze enveloppen. Op deze manier kun je de kleurstalen naast de daarbij ontvangen kaart houden en kun je zien welke envelop er mooi bij past.

standaard enveloppen

Standaard enveloppen
Onze standaard enveloppen hebben wij in heel veel verschillende kleuren. Dit zijn enveloppen die je bij elke maat kaart kunt bestellen.

Bekijk hier alle standaard enveloppen

   

speciale enveloppen

Speciale enveloppen
We hebben verschillende speciale enveloppen in ons assortiment. Onder andere transparante, parelmoeren, gouden, zilveren en metallic rode enveloppen. Deze enveloppen kun je bestellen voor elk formaat kaart.

Bekijk hier alle speciale enveloppen

   

Goudfolie enveloppen
We hebben twee witte enveloppen met goudfolie details. Eentje met hartjes en eentje met stipjes. Deze enveloppen zijn alleen beschikbaar voor kaarten met het formaat 13 x 13 cm en 10 x 21 cm.

Bekijk hier alle goudfolie enveloppen

   

Gouden inlay enveloppen
Dit zijn enveloppen met een gouden binnenkant. Deze enveloppen geven je kaart een extra luxe uitstraling. Deze enveloppen kunnen alleen besteld worden bij kaarten met het formaat 13 x 13 cm en 11 x 17 cm. Deze enveloppen zijn per maat in verschillende kleuren beschikbaar.

Bekijk hier alle gouden inlay enveloppen

     

Bestellen

Je kunt de enveloppen eenvoudig van te voren bestellen. Ideaal om ze al in huis te hebben, zodat je de enveloppen alvast van een adres kan voorzien als je geen gebruik wilt maken van onze directe verzendservice. Hiervoor raden we je aan eerst te bedenken hoeveel kaarten je wilt bestellen. Denk ook alvast na over of je sluitstickers, lakzegels en/ of adresstickers, wilt toevoegen aan de envelop om zo een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren. Deze extra’s kun je dan namelijk gelijk toevoegen aan je winkelmandje.

enveloppen vooraf bestellen

Maar het meest belangrijk is natuurlijk dat je de juiste maat van de envelop kiest! Je kunt geen enveloppen bestellen als je nog geen kaart hebt. Zorg er dus voor dat je daarin eerst een keuze maakt. Daarnaast wil je ook dat de kaart past bij de envelop, dus wij adviseren je om de enveloppen na de definitieve proefdruk te bestellen.

Het bestellen van enveloppen werkt als volgt: Ga naar ‘Enveloppen’. Klik daar op de envelop naar keuze. Klik vervolgens de goede maat aan. Scroll naar beneden. Voer het aantal enveloppen in dat je wilt bestellen. Klik op ‘Voeg toe aan mandje’. Wil je sluitstickersen/of adresstickers toevoegen? Klik dan op ‘verder winkelen’ en klik bij extra’s op ‘Sluitstickers’ of scroll naar onderen bij ‘Enveloppen’ en bestel!

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over onze enveloppen? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet alles over enveloppen

Naar de volgende stap? Lees hier dan ‘Geen saaie witte envelop? Zo wordt jouw geboortekaartje met een glimlach ontvangen'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.