Een echt houten vormpje op het geboortekaartje? Zo doe je dat (zonder lijm)!
Een echt houten vormpje op het geboortekaartje? Zo doe je dat (zonder lijm)!

Een echt houten vormpje op het geboortekaartje? Zo doe je dat (zonder lijm)!

 

Ben je op zoek naar een manier om je geboortekaartje wat extra’s te geven? Bij ons bestel je houten vormpjes die je zelf op het geboortekaartje kunt plakken. Deze vormpjes zorgen ervoor dat je kaartje wat speelser wordt en geeft een mooie natuurlijke look. In dit artikel lees je er alles over!

Houten vormpjes voor op een geboortekaartje

Vormen, afmetingen en materiaal

De houten vormpjes bieden wij aan als hartje, sterretje, maantje of strikje. Alle vormpjes zijn zowel voor meisjes als jongens te gebruiken. Unisex dus! Het sterretje en het strikje zijn ongeveer 1,5 cm breed, het maantje en hartje 1 cm. De vormpjes zijn gemaakt van hout, en hebben dus ook een echt voelbare houten structuur. De bovenkant is van lichtgekleurd hout, de randen hebben een donkere kleur. Aan de onderkant van elk vormpje zit een sticker die je eenvoudig kunt verwijderen. Als je de sticker verwijderd hebt, blijft er een lijmlaag over die zich goed hecht aan het papier van je geboortekaartje.

Hoe werkt het?

Wat belangrijk is om te weten, is dat je de vormpjes zelf op de kaartjes gaat plakken als je kleintje er eenmaal is. We leveren de vormpjes los bij je bestelling. Om deze reden kun je kaartjes waar je een houten vormpje op wilt hebben ook niet direct laten verzenden met onze verzendservice.

Waar plak ik de vormpjes op?

De vormpjes zijn geschikt om op de buitenkant van de kaart te plakken. Als je het vormpje aan de binnenkant van de kaart plakt, kan de kaart niet goed meer dicht om in een envelop te passen. Op een enkel kaartje kun je het vormpje op zowel de voorkant als de achterkant plakken. Tip: de ontvanger ziet de kant waar het vormpje op geplakt zit vaak als de voorkant van het kaartje, let daar dus op bij het kiezen van een mooie plek.

Hoe zorg ik ervoor dat ik het vormpje in het midden plak?

Je bent zelf natuurlijk helemaal vrij om te bedenken waar je het vormpje gaat plakken, maar vaak is het zo dat het vormpje ergens in het midden van het kaartje terecht komt. Heb je hulp nodig bij het bepalen wat dan het midden is zodat het vormpje op alle kaartjes ongeveer op dezelfde plek komt? Wij hebben een tip voor je: zet een heel klein puntje in de editor op de plek waarvan jij denkt dat het vormpje het mooiste is. Zorg ervoor dat dit puntje zo klein is, dat je als het vormpje er eenmaal op geplakt is er niets meer van te zien is. Check altijd of het stipje klein genoeg is om bedekt te worden met het houten vormpje door een proefdruk te bestellen.

 

Proefdruk en een proefsetje

Je kunt een proefsetje bestellen, daarin vind je van alle vier de vormpjes eentje.

Het setje kun je aanklikken in het bestelproces, maar je kunt het ook via deze link in je winkelmandje plaatsen.

Tevreden met het resultaat?

Dan kun je wanneer je de eindbestelling gaat doen de houten vormpjes meebestellen. Ze zijn per 25 stuks verpakt, zorg ervoor dat je genoeg zakjes bestelt! De vormpjes kun je aanklikken in het bestelproces, maar je kunt ze ook via deze pagina vinden.

Onze planner

Je kunt nu helaas nog geen vinkje afvinken. Daarvoor moet je eerst nog iets meer weten over onze extra’s weten. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht!

Naar de volgende stap? Lees hier dan ‘Een echt satijnen strikje op het geboortekaartje? Zo doe je dat (zonder lijm)!’

   Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.