Een houten geboortekaartje? Zo doe je dat!
Geboortekaartjes van echt hout

Een houten geboortekaartje? Zo doe je dat!

 

Naast geboortekaartjes op papier, bieden we ook geboortekaartjes op 1 mm dik berkenhout aan. Op deze geboortekaartjes zie je de lichte nerven van het hout. Het hout is dun, maar heel sterk. Je moet er bij het bestellen van houten geboortekaartjes rekening mee houden dat elk kaartje er net iets ander uit zal zien door het natuurlijke materiaal. Je kunt bij houten kaartjes ook kiezen voor ronde hoeken, dit geeft de kaartjes een extra luxe uitstraling.

Geboortekaartjes op dik karton

Een foto gebruiken

Wil je een foto op het geboortekaartje? Dan raden we je aan om te gaan voor papier als ondergrond. Je wilt natuurlijk niet dat er precies een houtnerf door het gezichtje van jouw kindje loopt, dat zou zonde zijn!

We hebben een collectie met houten geboortekaartjes. Heb je ergens anders op de website een geboortekaartje gezien en wil je die graag bestellen op hout? Neem dan contact met ons op. Dan maken we van dat kaartje een houten geboortekaartje. Dit kun je helaas niet zelf doen.

Hier een aantal praktische gegevens op een rijtje:

  • ☆ Je kunt houten geboortekaartjes bestellen een rechthoekige, langwerpige of vierkante vorm.
  • ☆ Is je eerste proefdruk een houten geboortekaartje? Dan betaal je daar €2,50 voor. Daarna betaal je de prijs per los houten kaartje. Wil je die prijs berekenen? Lees dan dit artikel.
  • ☆ Je kunt geen wit gebruiken op een houten geboortekaartje. Dit kan niet gedrukt worden.
  • ☆ Als je straks de houten geboortekaartjes in huis hebt, weeg de kaartjes dan even (met envelop). Het kan namelijk zijn dat sommige kaartjes een extra postzegel nodig hebben. Meer weten over het posttarief? Klik hier.
     

Wil je zelf een houten geboortekaartje vormgeven? Klik dan op een van de kaarten hieronder en ga aan de slag.

Vierkant
  • 13 x 13 cm
Langwerpig
  • 10 x 21 cm
Rechthoekig
  • 10 x 15 cm
  • 11 x 17 cm

Op zoek naar een liggend rechthoekig of langwerpig kaartje? Klik dan hier

  

Onze planner

Je kunt nu het volgende vinkje van onze gratis planner afvinken. Heb je geen idee waar we het over hebben? Lees hier dan alles over onze gratis planner en houd het overzicht! Weet je alles over houten geboortekaartjes? Zet dan een vinkje bij:

✔ Je weet alles over onze houten geboortekaartjes

Naar de volgende stap? Lees hier dan 'Een geboortekaartje op kraftpapier? Hier vind je alle informatie'

   
Is dit niet wat je zocht? Hier vind je meer.