Coronavirus-update
Studio Hemelsblauw > Coronavirus-update
Coronavirus update

Coronavirus

 

Sinds het Coronavirus ons land is binnengedrongen, ziet alles er opeens zo anders uit! We hopen dat met jou alles ok is en dat je kunt blijven genieten van het vooruitzicht dat je een kleintje mag verwelkomen. We willen je graag op de hoogte houden over wat het virus met onze shop en jouw geboortekaartjes doet.

Verzending
PostNL hanteert maatregelen om zo veilig mogelijk te kunnen blijven bezorgen. Meer daarover kun je vinden op de website van PostNL. In sommige gevallen maken wij gebruik van de diensten van DHL. Hoe zij omgaan met deze situatie kun je op de website van DHL lezen.

Drukkerij
Onze drukkerij is open en in alle processen lopen door zoals normaal. De maatregelen van het RIVM worden strikt nageleefd, zo wordt ervoor gezorgd dat de medewerkers daar in een veilige en hygiënische werkomgeving kunnen blijven werken.

Productietijd
Op alle werkdagen worden geboortekaartjes die je bestelt voor 18.00, dezelfde dag nog in productie genomen. Wanneer je een kaartje met goudfolie (of zilver-, koper- of roségoud- of zwart folie) bestelt, bedraagt de productietijd zoals we al gewend waren, een dag meer. Alle kaartjes die je op vrijdag na 18.00 bestelt, worden op maandag in productie genomen. Nadat je kaartjes gedrukt zijn, dragen we ze over aan de bezorgdienst.

Besmetting
In Nederland is de kans dat het virus op poststukken zit volgens het RIVM klein, maar niet volledig uitgesloten. De kans dat het virus dan na aanraken van je pakket ook nog besmettelijk is, lijkt ook klein. Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen, kun je ervoor kiezen om je postpakket 24 uur na ontvangst te laten liggen voordat je het pakket opent. Je kunt ook na het openen en uitpakken je goed handen wassen.

Heb je vragen over je bestelling, over het kaartje dat je aan het maken bent of over onze shop? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons elke werkdag  WhatsAppen (klik op de link of stuur een berichtje naar +31 6 27 19 47 83). Stuur je liever een mailtje? Dat kan! Stuur je berichtje dan naar service@studiohemelsblauw.nl. We helpen je graag.

Het belangrijkste van alles
Let goed op jezelf en op iedereen die je lief is! 

Zodra er wijzigingen zijn in het drukproces of bij de bezorging van je geboortekaartjes, passen we deze pagina aan.
Deze tekst is voor het laatst gewijzigd op woensdag 5 januari 2022 om 13:31 uur.